Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft.

0694500910 / +3694500910

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0694500910
Tulajdonos és cím:
Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft.
Söptei Út 27 9700 Szombathely
Város: Szombathely - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft. Pékség

A Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft. jelenleg a megye 6 városában 6 sütőipari termelő üzemmel rendelkezik. Üzemeinkben hagyományosan a kovászos technológiával gyártott kenyerek és a finom pékáruk képezik a napi gyártás irányvonalát. A Ferrosüt Kft. elsősorban a nagy Multinacionális élelmiszerkereskedelmi egységekkel áll kapcsolatban, de COOP és magánkereskedelem forgalma is jelentős.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0694500910-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Vas

Pékség vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0694 (Vas)