Arcanum Gyógyszertár

0694379028 / +3694379028

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: ‎0694379028
Tulajdonos és cím:
Arcanum Gyógyszertár
Szombathelyi utca 1 9766 Rum
Város: Vas - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Arcanum Gyógyszertár Gyógyszertár

Az Arcanum gyógyszertár közforgalmú gyógyszertár, mely a folyamatos betegforgalom mellett az internetes érdeklőket is szeretettel várja. A webpatika recept nélküli gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, gyógyhatású készítményeket, étrend kiegésztőket, gyógytápszereket, reform/bio élelmiszereket, orvostechnikai eszközöket, önvizsgálati teszteket, kozmetikumokat is forgalmaz. Recept köteles gyógyszerek internetes értékesítésére nincs lehetőség.

Nyitvatartási idő

M-W 9am-3pm, Th 9am-5pm, F 9am-3pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új megjegyzés a 0694379028-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Vas

Gyógyszertár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0694 (Vas)
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése