KŐSZEG OPTIKA

0694361869 / +3694361869

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0694361869
Tulajdonos és cím:
KŐSZEG OPTIKA
Kossuth Lajos Utca 12 9730 Kőszeg
Város: Kőszeg - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

KŐSZEG OPTIKA Optikus

Az Optik Pont optika Kőszeg szívében várja ügyfeleit. Vásárlóinknak teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szemvizsgálattól kezdve, a szemüveg készítés és kontaktlencse rendelésen át, a későbbi esetleges balesetek miatt szükségessé váló szemüvegjavításig. Minden nálunk végzett látásvizsgálatotkitűnő szakmai tudású diplomás Optometrista végez, így biztos lehet benne hogy a megfelelő szemüveget vagy kontaktlencsét kapja.

Nyitvatartási idő

M Closed, Tu-F 9am-12pm, 1:30pm-5pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0694361869-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Vas

Optikus vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0694 (Vas)