Magda Cukrászda

0672511055 / +3672511055

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0672511055
Tulajdonos és cím:
Magda Cukrászda
Kandó Kálmán Utca 4 7623 Pécs
Város: Pécs - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Magda Cukrászda Pékség

Cukrászdánk nyolcvanféle, állandóan friss sütemény, torta kínálatból állítja össze a napi választékot- receptjeink többsége titkos -, ebből naponta átlagosan negyven félét tartunk. Természetesen rendelésre a teljes repertoár bármelyik darabjával szolgálunk. Ami a fagyi világát illeti, közel kétszáz féléből áll a teljes kínálatunk (napi 12-24 féle íz), az összetétel szezonálisan változik. S persze a változó világgal követjük a változó trendeket, igényeket is.

Nyitvatartási idő

M-Su 10am-7pm
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0672511055-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Baranya

Pékség vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0672 (Baranya)