Sziro Cukrászda

06302224197 / +36302224197

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06302224197
Tulajdonos és cím:
Sziro Cukrászda
Asztalos Utca 51 8600 Siófok
Város: Siófok - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Sziro Cukrászda Pékség

Cukrászdánkat 1999-ben nyitottuk azzal a nem titkolt céllal, hogy vendégeink arcára elégedett mosolyt csaljunk. Ekkor az első elégedett vendégeink megkóstolhatták, az azóta már számtalanszor elkészített specialításainkat. Tortáink egyedi ötletek, igények alapján készültek. Mindig örömünkre szolgál, ha örömet okozhatunk tortáinkkal. Különleges tortáinkkal az a célunk, hogy feldobjunk egy partyt, születésnapot, vagy egyszerűen csak egy megajándékozást.

Nyitvatartási idő

M-Sa 8:30am-6pm, Su 10am-6pm
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06302224197-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok T-Mobil

Pékség vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0630 (T-Mobil)