Hód Állatpatika

0662540877 / +3662540877

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0662540877
Tulajdonos és cím:
Hód Állatpatika
Móra U. 3 6725 Szeged
Város: Szeged - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Hód Állatpatika Állatgyógyszertár

Engedj meg egy rövid bemutatkozást az állatgyógyszerek és az állategészségügy területén. Cégünk a legmagasabb minőségű állatgyógyszerek, állatpatikai termékek, vitaminok, állatgyógyászati készítmények, állatorvosi műszerek és takarmány kiegészítők széles skáláját kínálja az állatok egészségének és jólétének támogatására. Szakértelmünk és elkötelezettségünk az állatok egészségének javítására és a tulajdonosok bizalmának megérdemlésére összpontosul.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-5pm, Sa 8am-12pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0662540877-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Csongrád

Állatgyógyszertár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0662 (Csongrád)