PaprikaMolnár Kft. - Röszkei Paprika Malom, Múzeum és Webáruház

0662272788 / +3662272788

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0662272788
Tulajdonos és cím:
PaprikaMolnár Kft. - Röszkei Paprika Malom, Múzeum és Webáruház
Ii. Körzet 50/b 6758 Röszke
Város: Röszke - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

PaprikaMolnár Kft. - Röszkei Paprika Malom, Múzeum és Webáruház Fűszerbolt

PaprikaMolnár Kft. - Röszkei Paprika Malom és Múzeum, ahol a gyártást a hagyományőrzéssel ötvözzük. Üzem (malom) és Bolt nyitvatartás: egész évben munkanapokon, munkaidőben. Múzeum nyitvatartás: időszakosan, kérjük ellenőrizni a nyitvatartást és bejelentkezési információkat. Tevékenységek: fűszerpaprika termeltetés, szárítás és őrlés, fűszerkeverék gyártás, bérgyártási szolgáltatások, kiskereskedelem és nagykereskedelem, múzeumi-turisztikai szolgáltatások.

Nyitvatartási idő

M-F 7am-3:30pm, Sa-Su Closed (A Paprika Múzeum május 1. és október 31. között munkanapokon látogatható, tárlatvezetést 11.00 és 13.00 órai kezdettel tartunk. Ettől eltérő időpontban és időszakban előzetes bejelentkezés szükséges! A Paprika Bolt munkanapokon egész évben nyitva tart.)
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0662272788-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Csongrád

Fűszerbolt vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0662 (Csongrád)