Kígyó Patika

0662547174 / +3662547174

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: ‎0662547174
Tulajdonos és cím:
Kígyó Patika
Klauzál tér 3 6720 Szeged
Város: Csongrád - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Kígyó Patika Gyógyszertár

A belváros szívében található Szeged legpatinánsabb gyógyszertára, a 147 éves Kígyó Patika, ahol a reform oldalon szabadpolcos rendszerben vásárolhatja meg termékeinket. A gyógyszertár az év minden napján nyitva tart, hétfőtől-vasárnapig 8-20, ünnepnapokon is 8-20 óráig. Szolgáltatásaink: vércukor-, koleszterin-, triglicerid szint és vérnyomás mérés.

Nyitvatartási idő

M-Su 8am-8pm
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új megjegyzés a 0662547174-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Csongrád

Gyógyszertár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0662 (Csongrád)
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése