Móri Zsálya Patika Bt.

0622562012 / +3622562012

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0622562012
Tulajdonos és cím:
Móri Zsálya Patika Bt.
Táncsics U. 19/a 8060 Mór
Város: Mór - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Móri Zsálya Patika Bt. Gyógyszertár

Gyógyszertárunkat 1992 Januárjában alapítottuk. Azóta folyamatosan állunk Mór és vonzáskörzetében élők szolgálatában. Bízom benne, hogy tevékenységünk – szándékaink szerint – nem szűkült a gyógyszerek és egyéb termékek kiszolgálására, hanem meghatározó egészségnevelő, felvilágosító, tanácsadó munkát is ellátunk. Dr. Bezsila Andrásné Ügyelet: Hetente váltakozik a patikák között. Kérjük, figyelje az ajtóra kifüggesztett tájékoztatókat!

Nyitvatartási idő

M-F 7:30am-7pm, Sa 8am-12pm, Su Closed (Ügyelet: Hetente váltakozik a patikák között. Kérjük, figyelje az ajtóra kifüggesztett tájékoztatókat!)
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0622562012-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Fejér

Gyógyszertár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0622 (Fejér)