Fodor Gyógyszertár

0612730800 / +3612730800

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0612730800
Tulajdonos és cím:
Fodor Gyógyszertár
Erzsébet Királyné Útja 44 1142 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Fodor Gyógyszertár Gyógyszertár

Kedves betegeink, vásárlóink, egészségükért tenni kívánók! Fodor gyógyszertár, gyógyszertárak, gyógyszertár Erzsébet királyné út, gyógyszertár XIV. ker, gyógyszertár Zugló, homeopátiás készítmények, gyógyászati segédeszközök, Vichy kozmetikumok, gyógyteák, járókeretek, wc magasító ülőkék, felfekvés elleni matracok, boka-, térd-, csukló-, nyak-, rögzítők, gyógyharisnyák, vérnyomás és vércukormérők, speciális kötszerek, vizeletvisszatartási panaszokra betétek.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-7pm, Sa 8am-12pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0612730800-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Gyógyszertár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)