Adony Város Önkormányzata

0622504550 / +3622504550

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0622504550
Tulajdonos és cím:
Adony Város Önkormányzata
Kossuth Lajos U. 4 2457 Adony
Város: Adony - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Adony Város Önkormányzata Kormányzati hivatal

Adony a Duna partján fekszik. 2004-től városi rangot szerzett. A település közintézménye: polgármesteri hivatal, okmányiroda, Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény, Hóvirág Óvoda, Közösségi Kulturális Központ és Könyvtár, Egészségügyi Központ, Idősek Otthona, Mezőföld Gimnázium és Szakiskola. A település gazdag sport és kulturális élettel rendelkezik. Számtalan civil szervezet, szerveződés alakítja a város életének mindennapjait.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0622504550-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Fejér

Kormányzati hivatal vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0622 (Fejér)