Alba Mérlegtechnika Kft.

0622502445 / +3622502445

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0622502445
Tulajdonos és cím:
Alba Mérlegtechnika Kft.
Szlovák U. 5 8000 Székesfehérvár
Város: Székesfehérvár - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Alba Mérlegtechnika Kft.

Cégünk, a székesfehérvári Alba Mérlegtechnika Kft. 1961 óta Fejér megye és az ország egész területén ipari és mezőgazdasági mérlegek javításával, értékesítésével, mérlegek, csecsemőmérlegek kölcsönzésével és hitelesítésével foglalkozik a lakosság és ipari felhasználók részére egyaránt. Fontos feladatunk az általunk forgalmazott mérlegek szakszerű javítása, szervizelése. Ügyfeleink kiszolgálásában legfőbb szempontunk a pontosság, gyorsaság.

Nyitvatartási idő

M-Th 7am-3pm, F 7am-2pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0622502445-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Fejér

vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0622 (Fejér)