ErGő Szemészeti Kft.

0696315349 / +3696315349

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0696315349
Tulajdonos és cím:
ErGő Szemészeti Kft.
Mester Utca34 9023 Győr
Város: Győr - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

ErGő Szemészeti Kft. Körzeti orvos

Az általános szemészeti és látásvizsgálatok mellett zöldhályog és szürkehályog szűrés és gondozás. Látásromlás, rövid és távollátás kezelése, szemüveg felírás, szemlencse és szemfenék vizsgálat, az egyéb szembetegségek gyógyítása és az idegentestek eltávolítása is megoldott.

Nyitvatartási idő

M Closed, Tu 4pm-6pm, W Closed, Th 4pm-6pm, F-Su Closed (Dr. Gőcze Péter Szemész főorvos bejelentkezés: +36 (96) 315 349 ; Dr. Erdélyi Hilda Szemész főorvos bejelentkezés: +36 (70) 451 0660)
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0696315349-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Győr-Moson-Sopron

Körzeti orvos vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0696 (Győr-Moson-Sopron)