SC BÚTOR DIEGO KAPUVÁR

0696595245 / +3696595245

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: ‎0696595245
Tulajdonos és cím:
SC BÚTOR DIEGO KAPUVÁR
Kossuth lajos utca 2 9330 Kapuvár
Város: Győr-Moson-Sopron - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

SC BÚTOR DIEGO KAPUVÁR Bútorbolt

Konyha, nappali, hálószoba bútorok, étkezők, asztalok, székek, szőnyeg PVC, parketta, függöny, matracok, ágybetétek, irodabútorok, Konyha, irodabútor egyedi tervezése, kivitelezése. Csampék, járólapok forgalmazása. Olasz: saime, spanyol: keros, lengyel: cersanit, domino. Murexin segédanyagok. Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Szo.: 9.00-12.00.

Nyitvatartási idő

M-F 9am-5pm, Sa 8am-12pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új megjegyzés a 0696595245-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Győr-Moson-Sopron

Bútorbolt vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0696 (Győr-Moson-Sopron)
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése