Nekro Temetkezési Kft.

0695421824 / +3695421824

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0695421824
Tulajdonos és cím:
Nekro Temetkezési Kft.
Kossuth Lajos U. 13 9500 Celldömölk
Város: Celldömölk - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Nekro Temetkezési Kft. Temetkezési vállalkozás

Amikor a családjában haláleset történik, nehéz fontos dolgokról dönteni, mert gondolatai más felé járnak. A döntésében kíván segítséget nyújtani vállalkozásunk, ezért minden tudásunkat az Ön fájdalmának könnyebb feldolgozásra fordítjuk. A Nekro Temetkezési Kft. hosszú évek tapasztalatával és felhalmozott tudásával kíván segíteni Önnek szombathelyi, celldömölki és pápai irodájában.

Nyitvatartási idő

M-Su 24hr
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0695421824-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Vas

Temetkezési vállalkozás vállalatok Magyarország