Funebria Kft.

0634354800 / +3634354800

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0634354800
Tulajdonos és cím:
Funebria Kft.
Kossuth Lajos U. 13 2870 Kisbér
Város: Kisbér - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Funebria Kft. Temetkezési vállalkozás

Cégünk koporsós és hamvasztásos temetések, búcsúztatók szervezésével, valamint kegyeleti kellékek árusításával foglalkozik. -Temetés, temetkezés, halottszállítás,hamvasztás,--koszorúk rendelése /koszorúk,sírcsokrok készítése helyben/. - Munkánk során kegyeletteljes szolgáltatást biztosítunk.- Foglalkozunk: koszorúk, sírcsokrok, virágkompozíciók készítésével és kiszállításával.- Éjjel-nappali ügyelet. - Halottszállítási ügyeletünk az év 365 napján 0 - 24 órában elérhető.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-4pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0634354800-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Komárom-Esztergom

Temetkezési vállalkozás vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0634 (Komárom-Esztergom)