Oros Gumiszerviz

0682315073 / +3682315073

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0682315073
Tulajdonos és cím:
Oros Gumiszerviz
Hősök Tere 1/b 7431 Juta
Város: Juta - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Oros Gumiszerviz Gumiabroncs-szaküzlet

Minden ami gumi! Cégünk az Oros Gumiszervíz 1982 óta várja ügyfeleit az alábbi szolgáltatásokkal: - Személygépjármű, tehergépkocsi, mezőgazdasági gép, munkagép, targonca, motorkerékpár gumiszerviz - Felnijavítás és forgalmazás minden autótípusra - Szállítószalag-forgalmazás, -javítás, -felújítás, -karbantartás, -végtelenítés - Műszaki gumicikk-gyártás - Gépjárművek gumialkatrészeinek gyártása és felújítása

Nyitvatartási idő

M-F 8am-5pm, Sa 8am-12pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0682315073-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Somogy

Gumiabroncs-szaküzlet vállalatok Magyarország