Autocolor Kft.

0682512900 / +3682512900

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0682512900
Tulajdonos és cím:
Autocolor Kft.
Izzó Utca 5 7400 Kaposvár
Város: Kaposvár - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Autocolor Kft.

Az AUTOCOLOR Kft. 1990-óta foglalkozik karosszériajavítással és fényezéssel, mely kiegészül autómentéssel, ingyenes csereautó és taxi szolgáltatással, kárfelvétellel és kárügyintézéssel. A javítást vállaljuk gyári és utángyártott alkatrészekkel, rövid határidővel. Biztosítós kár esetén nem kell a javítást ügyfelünknek kifizetnie felénk, hanem azt a biztosító közvetlenül nekünk téríti meg.

Nyitvatartási idő

M-F 7am-1pm, 2pm-4pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0682512900-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Somogy

vállalatok Magyarország