Minaro Hotel Tokaj - MGallery

0647346410 / +3647346410

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0647346410
Tulajdonos és cím:
Minaro Hotel Tokaj - MGallery
Völgy Út 3910 Tokaj
Város: Tokaj - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Minaro Hotel Tokaj - MGallery Szálloda

Le Minaro Hotel Tokaj 5 étoiles de MGallery, réservé aux personnes majeures, est implanté au coeur des vignobles de Tokaj, classés patrimoine mondial de l'UNESCO. Le design s'inspire de l'ancienne mine. De subtils détails rappellent l'histoire du lieu. Musée du vin classé au patrimoine mondial, visites de dégustations de vins locales : découvrez la région. À une heure de l'aéroport international de Debrecen et à 2.5 heures de l'aéroport de Budapest. Budapest est facilement accessible en train.

Nyitvatartási idő

M-Su 24hr
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

A 0647346410 telefonszámon további bejegyzések vannak! Keressen itt regionális információkat Minaro Hotel Tokaj - MGallery:
 
 

Top 20 eredmény:
Minaro Hotel Tokaj - MGallery in Tokaj (Völgy Út)
TORTUGA RESTAURANT in Tokaj (Völgy Út)

Új értékelés a 0647346410-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Borsod-Abaúj-Zemplén

Szálloda vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0647 (Borsod-Abaúj-Zemplén)