InterContinental Budapest, an IHG Hotel

0613276333 / +3613276333

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0613276333
Tulajdonos és cím:
InterContinental Budapest, an IHG Hotel
Apaczai Csere J.u. 12-14 1052 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

InterContinental Budapest, an IHG Hotel Szálloda

Located on the Danube Promenade with stunning views onto the Danube River and the castle district –one of Budapest’s UNESCO world heritage sites – InterContinental Budapest provides the perfect setting to explore the city’ history, the vibrant gastro scene and all the capital has to offer. Our terrace is the place to be seen in summer and our newly opened ARZ Lebanese Restaurant is a great choice to enjoy culinary delights. Additionally, we offer the largest, natural lit ballroom in the city.

Nyitvatartási idő

M-Su 24hr
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0613276333-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Szálloda vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)