Reflex Kft.

0633521210 / +3633521210

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0633521210
Tulajdonos és cím:
Reflex Kft.
Esztergomi Út 27 2510 Dorog
Város: Dorog - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Reflex Kft.

Tehergépkocsik és pótkocsik javítása, személygépkocsik javítása, műszaki vizsgára történő felkészítés, műszaki vizsgáztatás. Előzetes eredetiségvizsgálat elvégzése. Vállaljuk minden típusú személygépkocsi, tehergépkocsi és pótkocsi műszaki vizsgára történő felkészítését. A dorogi telephelyen mezőgazdasági és lassú járművek, és ADR-es járművek vizsgáztatását is. Futómű beállítás személy- és teherautóra.

Nyitvatartási idő

M-F 6am-3pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0633521210-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Komárom-Esztergom

vállalatok Magyarország