Autópenta-Szerviz Kft.

0648471965 / +3648471965

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0648471965
Tulajdonos és cím:
Autópenta-Szerviz Kft.
Csépány Út 247 3661 Ózd
Város: Ózd - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Autópenta-Szerviz Kft.

Ford Szakszerviz és független márkaszervizünk műszaki vizsgáztatás, eredetvizsgálat valamint diagnosztikai vizsgálat szolgáltatások mellett klímaszerviz, futóműszerviz, gumiabroncsok forgalmazása és javítása, autóalkatrész szaküzlet és gépjármű biztosítás kötés szolgáltatásokkal várja minden kedves régi és új ügyfelét. Autómentő szolgálatunk 3,5-t-ig, 0-24 óráig vehető igénybe.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-4:30pm, Sa-Su Closed (Autómentés: A hét minden napján 0-24h)
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0648471965-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Borsod-Abaúj-Zemplén

vállalatok Magyarország