Boronkay Faipari Szerszám Kft.

0612512097 / +3612512097

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0612512097
Tulajdonos és cím:
Boronkay Faipari Szerszám Kft.
Egressy Út 23-25 1149 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Boronkay Faipari Szerszám Kft. Papírgyár

Faipari szerszámkarbantartói szolgáltatásunkat elsőként az országban 1982-ben kezdtük. Tevékenységi kör: Ipari szolgáltatás: szerszámélezés, karbantartás, javítás, gyártás. Fűrészszalagok ipari és barkács méretekben, készregyártva vagy tekercsben, szalagkések készítése. Keményfémlapkás faipari körfűrészek élezése, fogpótlása, javítása. Hagyományos körfűrészek hajtogatása, élezése. Központi furat esztergálása, menesztőfuratok és ékpályák kialakítása. Fémipari körfűrészek (HSS és HM) élezése.

Nyitvatartási idő

M-Th 7am-4pm, F 7am-3pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0612512097-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Papírgyár vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)