Németh Károly

06309659799 / +36309659799

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06309659799
Tulajdonos és cím:
Németh Károly
Gartai Utca 4 9330 Kapuvár
Város: Kapuvár - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Németh Károly

Autószerelés, műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás, BOSCH gépjármű diagnosztika, klímaszerviz, futóműállítás, gumiszerelés, centírozás, autóalkatrész kereskedelem. Autójavítás: ''Hozom-viszem'' szolgáltatással!----Eredetiségvizsgálat telefonon történő egyeztetés alapján,-akár hétvégén is!--Szervíz csereautó szolgáltatás.--- Gépjárműmentés, személy- és kisteherautó szállítás.--Fizetési lehetőség helyben bankkártya használatával is lehetséges.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06309659799-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok T-Mobil

vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0630 (T-Mobil)