Verda Autósiskola Kft.

0626300852 / +3626300852

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0626300852
Tulajdonos és cím:
Verda Autósiskola Kft.
Vasúti villasor 5 2000 Szentendre
Város: Pest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Verda Autósiskola Kft.

Iskolánk 1992-ben alakult szentendrei 1-es számú Gépjármű-vezetőképző Munkaközösség néven, 4 oktatóval, ami mára 11 oktatóra növekedett. 2007-től Verda Autósiskola Kft-ként működünk, saját irodával tantermekkel, és rutinpályával a színvonalas oktatás érdekében. Az elmúlt évtizedben közel 5000 tanulónk szerzett jogosítványt iskolánkban. Büszkék vagyunk iskolánk és a tanórák családias, jó hangulatú jellegére, oktatóink felkészültségére és türelmére.

Nyitvatartási idő

M 8am-12pm, Tu 2pm-6pm, W 8am-12pm, Th 2pm-6pm, F 8am-12pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0626300852-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Pest

vállalatok Magyarország