Kő-Ker Csákvár Kft.

0622706333 / +3622706333

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0622706333
Tulajdonos és cím:
Kő-Ker Csákvár Kft.
Külterület 188/2 8083 Csákvár
Város: Csákvár - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Kő-Ker Csákvár Kft.

Termékeink az általunk gondosan kiválasztott saját kőlelőhelyeinkről, modern gépekkel és precíz munkavégzéssel kerülnek kimunkálásra, majd többféle karizmatikus stílusirányzat alkalmazásával kerülnek megmunkálásra. Termékeink fő jellemzői közé tartozik az is, hogy különleges, egyedi színárnyalattal rendelkeznek. A termékeink fagyállósági és nyomószilárdsági szempontból kifejezetten magas követelményeknek felelnek meg, így nemcsak beltéri, hanem kültéri burkolatként is kiválóan alkalmazhatóak.

Nyitvatartási idő

M-F 7am-4pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0622706333-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Fejér

vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0622 (Fejér)