Mé-Mé Kft. Hulladéktelep

06209422641 / +36209422641

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06209422641
Tulajdonos és cím:
Mé-Mé Kft. Hulladéktelep
Pápai Út 1 9024 Győr
Város: Győr - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Mé-Mé Kft. Hulladéktelep Hulladékkezelő

Hulladéktelepünk Győrben a Pápai út 1. szám alatt található,bejárata az Orgona utcáról közelíthető meg, személy és tehergépjárművekkel könnyen megközelíthető. Telepünkön vas, színesfém és papír hulladék felvásárlásával, értékesítésével foglalkozunk.Legmagasabb napi áron és azonnali készpénzfizetéssel átvesszük az alábbi hulladékokat: szinesfém/alumínium, réz, ólom/vashulladék és papír. Hídmérlegelés helyben történik, nagyobb mennyiség esetén beszállítást is vállalunk.

Nyitvatartási idő

M-F 7am-3:30pm, Sa 7am-11:30am, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06209422641-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Telenor

Hulladékkezelő vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0620 (Telenor)