Pizza Hut Budapest Csepel Plaza

0613003000 / +3613003000

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0613003000
Tulajdonos és cím:
Pizza Hut Budapest Csepel Plaza
Ii. Rákóczi Ferenc Utca 154 1211 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Pizza Hut Budapest Csepel Plaza Étterem

A Pizza Hut étterem tökéletes hely azok számára, akik szeretik a friss pizzát kedvenc tésztájukon aromás hozzáadással. Megkóstolhatja a klasszikus Margherita, Pepperoni és Capricciosa pizzákat, valamint sok mást, ami ellopja a szívét. Éttermeink kellemes hangulatúak, ideálisak családi összejövetelek vagy csapatépítő rendezvények lebonyolítására. Ne felejtsen el ellátogatni hozzánk, és kóstolja meg kedvenc pizzáját és olyan promóciókat, mint a Pizzafesztivál. Meghívunk!

Nyitvatartási idő

M-Su 10am-9pm
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

A 0613003000 telefonszámon további bejegyzések vannak! Keressen itt regionális információkat Pizza Hut Budapest Csepel Plaza:
 
 

Új értékelés a 0613003000-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Étterem vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)