1. zsákmányállat a számot jelentette ismeretlenként

    2014.10.21. 15:16

    Zsákmányállat: ez vagyunk mi az efféle hívásokkal durván zaklatóknak. Erről a számról hívtak ma de. A készüléken láttam utóbb, persze úgysem fogadtam volna a hívást egy ilyen büdös számról. Tavalyról vannak itt bejegyzések, az előző pontosan feltérképezte, mi ez a gyanús banda. Nos, ezek szerint még mindig vagy már megint aktívak, és zavartalanul tovább vadásznak.

A 0696900134 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése