1. Nagy Frigyes a számot jelentette frici09

    2013.02.18. 13:31

    Agresszív tele-marketinges tevékenységet végző, nagy nyereséggel kecsegtető, valójában pilóta játékba (pénzlehúzásra) szakosodott céget takar!
    Arról nem beszélve, hogy a telefonkönyvben (CD/papíralakú) a hívott telefonszám, § jellel van megjelölve, ami azt jelzi, hogy a tele-marketinges tevékenység ezen a telefonszámon tiltva van, a tulajdonos nem járult hozzá, ezáltal (a Tele- Marketinges Törvényben foglaltak szerint is), zaklatásnak minősül.
    Többszöri kérés után sem, törlik a számot az adatbázisukból.

A 0696900134 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése