Solydent Fogorvosi Rendelő

0696416440 / +3696416440

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0696416440
Tulajdonos és cím:
Solydent Fogorvosi Rendelő
Kálvária Utca 37 9024 Győr
Város: Győr - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Helyszín

A nagyításhoz kattintson a térképre

Solydent Fogorvosi Rendelő Fogászat

A Solydent Fogászati Rendelő a legfelkészültebb orvosokkal, szakemberekkel, a legkorszerűbb felszerelésekkel várja a betegeket, amelyek a legkiválóbb ellátásban részesülnek. Legyen szó esztétikai, vagy egészséget érintő beavatkozásról, minden téren a legmagasabb minőségű munkát adjuk ki a kezeink közül. Ennek is köszönhető, hogy az 1991 óta működő rendelőnknek mára már több, mint 40 ezer páciense volt, akik közül nagy részük mind a mai napig visszajár a Solydentbe.

Nyitvatartási idő

M-F 7am-9pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0696416440-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Győr-Moson-Sopron

Fogászat vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0696 (Győr-Moson-Sopron)