phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. akárki a következő számot Hungaro Harmónia jelölte: 06709412549

    Ma du. hívott a számról valami Tünde a Hungaro Harmónia Kft.-től, a szokásos becsali szöveggel: néven szólít, majd szeretne meghívni... itt szakítottam félbe, hogy inkább szeressen törölni a listájukról, és lecsaptam. Aztán utánanéztem a cégnévnek, kiderült az Optenen stb., hogy 2014. szept.-ben alakult ez a hiéna cég, no de nem előzmények nélkül: a Bisnode szerint "Két magánszemély, melyek közül az egyik két másik cégben is érdekelt, abból az egyiknek a végelszámolója alapította a Hungaro Harmónia Kft.-t". Nyilván lebuktak a korábbi bűnbandával, vagy csak csődcsaltak, és most új néven tarolnának.

A 06709412549 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése