Ép-Szig Szigetelőbolt

0623394665 / +3623394665

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0623394665
Tulajdonos és cím:
Ép-Szig Szigetelőbolt
Szövő U. 21 2030 Érd
Város: Érd - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Ép-Szig Szigetelőbolt Szigetelő vállalkozó

Vállalkozásunkat 2002-ben alapítottuk. Fő tevékenységünk a szigetelőanyagok forgalmazása. Ezen belül hőszigetelő rendszerek, hungarocellek (lépésálló hungarocell, homlokzati hungarocell), kőzetgyapotok, vízszigetelő anyagok, vakolatok, ragasztók (hungarocellhez, hőszigetelő rendszerhez) árusításával foglalkozunk. Továbbá tetőszigeteléssel kapcsolatos termékek, purhabok, szilikonok illetve kivitelezéshez kapcsolódó szerszámok is megtalálhatóak üzletünkben.

Nyitvatartási idő

M-F 8am-4:30pm, Sa 8am-12pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0623394665-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Pest

Szigetelő vállalkozó vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0623 (Pest)