Csak egy asztalos

06205747757 / +36205747757

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06205747757
Tulajdonos és cím:
Csak egy asztalos
Kismarton U. 13 2040 Budaörs
Város: Budaörs - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Csak egy asztalos Asztalos

Szöllősi Viktor bútorasztalos és belsőépítészeti kivitelező. 1994 - ben végeztem a Budapesten Kaesz Gyula Faipari Szakközép szakmunkás iskolában mint, épületasztalos. 2000 óta mint bútorasztalos, belsőépítész munkákkal foglalkozom. Első sorban konyhabútorok, beépített szekrények tervezésével gyártásával. Kis bútorok, falburkolatok és lambériázás, teraszburkolatok, fürdőszoba és hálószoba berendezések, bútorok, lakberendezési tanácsadás.

Nyitvatartási idő

M-Sa 8am-4pm, Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06205747757-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Telenor

Asztalos vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0620 (Telenor)