Cézár Ker. és Szolg. Kft.

06205537156 / +36205537156

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06205537156
Tulajdonos és cím:
Cézár Ker. és Szolg. Kft.
Szeles U. 31 3526 Miskolc
Város: Miskolc - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Cézár Ker. és Szolg. Kft. Lakatos

Minden egy helyen, ami a biztonsághoz kell. Zárak, vasalatok, páncélszekrények, zárbetét, zárlati rendszerek forgalmazása. Kilincsek széles körű választéka. Egy zárszaküzlet Miskolcon, amely vagyonvédelmi centrumként segít a lakosságnak - lakásukat és vagyontárgyaikat biztonságosan megvédeni, valamint olyan kilincset, zárat,pántot és egyéb vasalatot ,amely a mindennapi életben szükséges egy lakásfelújításhoz, vagy otthonuk biztonságossá tételéhez.

Nyitvatartási idő

M-Th 9am-5pm, F 9am-4pm, Sa-Su Closed
Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06205537156-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Telenor

Lakatos vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0620 (Telenor)