Dr. Fábos Katalin ügyvéd

06203740567 / +36203740567

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06203740567
Tulajdonos és cím:
Dr. Fábos Katalin ügyvéd
Hársfa U. 2/a. 8700 Marcali
Város: Marcali - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Dr. Fábos Katalin ügyvéd Ügyvédi iroda

Egyetlen ingatlan-adásvétel vagy per sem zárható le sikeresen ügyvédi segítség nélkül. Számos esetben pedig lehetetlen, hogy ne vegyünk igénybe ügyvédet, így céget nem lehet alapítani ügyvéd nélkül, ahogy annak működéséhez is kell egy jogban jártas szakember. Éppen ezért nem árt, ha van egy olyan ügyvédje, akiben megbízik, és aki érti a dolgát. Sokéves földhivatali szakmai tapasztalat birtokában dolgozom az ingatlanjog, földjog területén.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06203740567-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Telenor

Ügyvédi iroda vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0620 (Telenor)