Kisvakond Szaküzlet

06202419820 / +36202419820

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 06202419820
Tulajdonos és cím:
Kisvakond Szaküzlet
Mogyoródi út 6 1143 Budapest
Város: Telenor - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Kisvakond Szaküzlet

A Kisvakond szaküzlet és munkatársai 20 éves szakmai tapasztalattal, a szerszámok és faipari gépek széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére. Az általunk forgalmazott márkák: Festool, Bosch, DeWalt, Metabo, Makita, Fein, Dimar, Stubai, Tajima, Bahco, Holz-Her, Reich, Virutex, Holz Star, Wiha, Stella. Szervizünk több évtizedes tapasztalattal vállalja a forgalmazott és további világmárkák garanciális és fizető javítását rövid határidővel. Bevizsgálást és érintésvédelmi vizsgálatot.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 06202419820-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Telenor

vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 0620 (Telenor)