phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Névtelen a következő számot 0612962556 jelölte: 0612962556

    Már nem emlékszem, hogy mit akartak, ugyanis hónapokkal korábban is hívogattak már. Ami számomra azért is érdekes, mert a mobilszámom titkos illetve nem szoktam megadni (pl.: cv kivétel), ennek ellenére minden hónapban legalább másfél héten át naponta többször (általában minden órában) is hívnak. Természetesen tiltólistán van a szám, de ez már a zaklatás kategóriájába tartozik (Nálam).

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése