phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Belleamie a következő számot ismeretlen jelölte: 0612962556

    December óta kisebb szünetekkel,szinte naponta ,többször is zaklatnak erről a számról illetve (..feltételezem ugyan ők) egy anonim mobilszámról.Hiába kértem ne zaklassanak mégsem hagyják abba.A 06-12962556 üzenetrögzítőjén Impulser kft-ként jelentkeznek,és visszahívást ígérnek.Elviselhetetlen az egész ,rendőrségi feljelentésre készülök.

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése