phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Zerge a következő számot Imuplser Trade Kft. jelölte: 0612962556

    Impulser Trade Kft. Kispest, Hofher 3. (megkérdeztem) Orvosi vizsgálatot (is) reklámoznak. Többször kértem, hogy töröljék a számom az adatbázisukból. Legutolsó hívásuk alkalmával nyomatékosítottam azzal, hogy amennyiben még egyszer felhívnak, rendőrségi feljelentést teszek zaklatásért. Úgy tűnt mintha a kedves hölgy a vonal másik végén felfogta volna amit mondok, majd meglátjuk.

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése