phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Attila a következő számot ismeretlenként jelölte: 0612962556

    Naponta kb 5-6 szor hív már december közepe óta. Akkor az első hívásnál elutasítottam és kértem, h töröljék a számomat a listájukról. Januárig békén hagytak, de azóta kb 150 szer hívtak. Szerencsére van a telefonomon hívásblokkoló program ezért nem érzékelek semmit, csak ha megnézem a program log. file-ját. Sajnos az egyik idős rokonomat csőbe húzták és vettek 2 db ilyen mágneságyat 300 ezerért, amit 3 hónapja használnak. Persze semmit sem ér, semmiben nem javult az egészségi állapotuk.

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése