phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Tünde a következő számot ismeretlen jelölte: 0612962556

    Vmi orvos professzorra hivatkozva hőkamerás diagnózist kínálnak, többször hívtak, és hallatszik a háttérből, h call center működik ott. Megkérdeztem, honnan tudják a számomat: kártyás,a kártya a férjem nevén van, de tudja az én nevemet, engem keres. Azt mondják, legális adatbázist vettek. Az ki van zárva, h ezt onnan tudták meg! Néhány barátom tudja csak ezt a számot, sztem hetekig meg sem csörren a teló, mert a céges van nálam mindig. Szóval gazember banda ez is.

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése