phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Arnold a következő számot ismeretlenként jelölte: 0612962556

    A szóban forgó szám ma többször keresett. A nem magyar szolgáltatós/ismeretlen/rejtett számokat mindig kivizsgálom előbb, mint hogy károm származzon belőle. Hála az előttem szólóknak ismét megmenekültem. Nem tudom mit akar, de nem is érdekel... Bízva az előző hozzászólásokban, ment a tiltólistára.

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése