phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. zizimazsi a következő számot ismeretlenként jelölte: 0612962556

    Általában a céges telefonomat használom, a saját telefonomat, amelynek TITKOS a száma, csak nagyon ritkán. Most este kapcsoltam be amikor is 12 nem fogadott hvást jelzett erről a számról. Beütöttem a google-ba és ezt az oldalt hozta ki. Tényleg érdekelne, hogy egy titkos számot (nem véletlen az), honnan tudnak meg. Hozzáteszem, ezt a telefonszámot a szolgáltatón kívül nagyon kevesen ismerik, hiszen nem napi kapcsolattartásra szolgál. Tényleg kellene valamit tenni ellene. Ha egyszer belefutok nagyon megüti a bokáját, mert megteszem a kellő lépéseket. Gyűlölöm az ilyen erőszakos, és mindenre képes embereket/ügynököket stb..

A 0612962556 -os/-es/-ös számhoz bejegyzett hozzászólás eltávolítása

A hozzászólás eltávolítását légy szíves, a következő adatlapon tömören indokold meg, majd add meg elérhetőségeid, hogy kérdések felmerülése esetén felvehessük veled a kapcsolatot. Kapsz egy e-mailt az eltávolítás megerősítéséhez. Amennyiben a megerősítés nem történik meg, a hozzászólás egy nap múlva automatikusan újra megjelenik. Elolvastam az Privacy Policy. Egyetértek azzal, hogy a részletek felhasználhatók a kérés megválaszolására vagy további kérdésekre. A kérelmet https-en keresztül titkosítják a szerverre.


 
 
Elfogadom

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, valamint a webhelyünk forgalmának elemzéséhez. Az egyéni beállításokat az adatvédelmi Privacy Policy. Részletek megtekintése