Aspire Forditó és Tolmács Bt.

0612423687 / +3612423687

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0612423687
Tulajdonos és cím:
Aspire Forditó és Tolmács Bt.
Amfiteátrum u. 27-29 1031 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Aspire Forditó és Tolmács Bt. Fordító

Kedves Látogatónk, több mint 20 éve foglalkozom fordítás- és tolmácsolás szervezésével. 1982-2000-ig a TFM-nél (Tolmács és Fordító Munkaközösség) szervezéssel foglalkoztam. Irodánk 2004-ben alakult. Évek óta bővülő partnerkörünk és hosszú évekre (sőt évtizedekre) visszatekintő üzleti kapcsolatok beszélnek maguk helyett... Kolléganőmmel együtt szívvel-lélekkel veszünk kézbe minden egyes munkát, hogy minden anyagból a lehető legjobb fordítás és tolmácsolás szülessen meg.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0612423687-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Fordító vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)