Vágány-Szerviz Kft.

0612310530 / +3612310530

Kapcsolattartási adatok

Telefonszám: 0612310530
Tulajdonos és cím:
Vágány-Szerviz Kft.
Sporttelep u. 18 1044 Budapest
Város: Budapest - Magyarország
részletek Website
Az adatok helyességéért nem vállalunk felelősséget!

Térképes nézet

A nagyításhoz kattintson a térképre

Vágány-Szerviz Kft. Szállítási szolgáltatások

A VÁGÁNY-SZERVIZ elődjét eredetileg már 1985-ben alakította meg a tulajdonos, mint szakcsoportot, akkor még csak iparvágányok generálkivitelezésére. Az indulás óta eltelt huszonöt év alatt az állami szabályozások miatt a cégforma változott ugyan, azonban a társaság folytonosan, előző munkáiért jótállást vállava működik jelenlegi formájában. Mintegy 300 ügyféllel kötöttünk szerződést ez alatt az időszak alatt.

Értékelés: Ez egy kereskedelmi telefonszám

Új értékelés a 0612310530-hezKérek értesítést, ha ehhez a számhoz új információ érkezik.

 
Elhagynám a minősítést?
Ha ez a telefonszám hívja Önt, a válasznak igen
kell lennie! A számmal kapcsolatos minősítés elhagyása az adatbázisunkban egy hívóprofilot hoz létre, amely lehetővé teszi a többi felhasználó számára, hogy tájékoztassa magát a hívás jellegéről, mielőtt felveszi a telefont. Ez egy lépés az út mentén, hogy a nemkívánatos hívások a múlté legyenek. Ha egy adott számhoz számos bejegyzés szerepel, megpróbáljuk nyomon követni a hívót és ellenőrizni a legitimitást.

Védje meg észrevételeit az eltávolítás ellen! regisztrált felhasználónak, akkor kapcsolatba lépünk Önnel, mielőtt bárki eltávolíthatja a megjegyzésedet.

Ha egy cégszámot értékelsz és a szám tulajdonosa vagy vagy tudsz részleteket a cégről, akkor használd a speciális cégbejegyzés funkciót.

További vállalatok Budapest

Szállítási szolgáltatások vállalatok Magyarország

A legkeresettebb telefonszámok a következő megyében: 061 (Budapest)